Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

"Get Creative" with April 15th layout sketch challenge!


Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Ελπίζω να περασατε όμορφα τις Άγιες μέρες του Πάσχα! Εμείς πριν λίγες ώρες επιστρέψαμε από Κέρκυρα όπου ήμασταν για μια εβδομάδα περίπου και περάσαμε υπέροχα, παρά τα σκαμπανεβάσματα του καιρού! Τα παιδιά χόρτασαν βόλτες και παιχνίδι στη Σπιανάδα, βγήκαν στον επιτάφειο με τα καλαθάκια τους γεμάτα λουλούδια όπως κάθε χρόνο, βρεθήκαμε με φίλους και γενικά περασαμε όμορφες οικογενειακές στιγμές! Και του χρόνου να  'μαστε καλά!
Τα μπιχλιμπιδάκια μου έλειψαν αρκετά αλλά ήξερα ότι δεν θα είχα χρόνο να ασχοληθώ, γι΄αυτό και δεν πήρα τίποτα μαζί μου. 
Την παρακάτω σύνθεση την είχα κάνει  καποιες μέρες πριν και σας την παρουσιάζω μαζί με το σκετς που σχεδίασα για την προκληση της 15ης Απριλίου για το Get Creative!
 Στην σύνθεση αυτή απεικονίζονται η θεία και η ξαδέρφη μου την ημέρα του γάμου της.
 





Επίσημος σπόνσορας της σχεδιαστικής ομάδας του Get Creative είναι η Σφραγιδομανία που μας έστειλε ένα πακετο με υπέροχα chipboards για να χρησιμοποιήσουμε στις συνθέσεις και τις κάρτες μας. 
Όπως είδατε είναι πανεμορφα σχήματα με μεγάλη λεπτομέρεια και πολύ καλή ποιότητα και μπορείτε να τα χρωματίσετε με μελανια, mists,μπογιές, gesso, κρακελέ ή να τα αφήσετε ως έχουν, είναι και πάλι όμορφα! 
Εγώ κόλλησα κομματακια χαρτί στο λαμπατέρ και την συρταριέρα, τα χρωματισα με ακρυλικές μπογιές και το τραπεζάκι το περασα κι ένα χερι κρακελέ για πιο παλαιωμένο ύφος... Μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα και το διασκεδασα αφάνταστα!

Η σχεδιαστική ομάδα του Get Creative έχει χρησιμοποιήσει με διάφορους τρόπους τα καλούδια της Σφραγιδομανίας γι' αυτό περάστε να ρίξετε μια ματιά από τα blogs των κοριτσιών να δείτε τις καταπληκτικές δημιουργίες  τους!
Ελπίζω  το σκετς του Απρίλη να σας εμπνεύσει και να δούμε πολλές δημιουργίες κι από σας!!!